2008. október 26., vasárnap

INULIN

Az INULIN élettani hatásai: • természetes cukorpótló, nem növeli a vércukorszintet és lebontásához nem szükséges inzulin • szabályozza a cukoranyagcserét • segíti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását • javítja az emésztőrendszer működését • szerepet játszhat a vastagbélrák megelőzésében • előnyösen befolyásolja a bél PH-értékét • jótékony hatású lehet hüvelygyulladás, candida, mellrák, élelmiszer-allergia, és a szív- és érrendszeri betegségek esetén Kiknek ajánlott az INULIN fogyasztása: • cukorbetegeknek • diétázóknak ,candidásoknak.



Természetes inulinforrások [szerkesztés]
Inulinban gazdag növények:
örménygyökér (Inula helenium)
gyermekláncfű (Taraxacum officinale)
csicsóka (Helianthus tuberosus)
cikória (Cichorium intybus)
hagyma (Allium cepa)
fokhagyma (Allium sativum)
közönséges bojtorján (Arctium lappa)
jamszgyökér (Dioscorea spp.)
agave (Agave spp.)
yacon (Smallanthus sonchifolius spp.)
jicama (Pachyrhizus erosus

SLIMOLOGIC KAPSZULA!+shake

VITAL FORMULA99 caps


Egy adagot, ha elfogyasztunk
-Annyi C vitamin tartalma van, mint 10 napon érlelt Narancsnak
-Carotonoid tartama, mint 500g Sárgarépa,1900g Brokkoli vagy 8000g Vörös káposzta
-Calcium tartama 11l tejnek felel meg
-Niacin tartalma 1kg Csicseriborsó,2 kg főtt gomba, 6 egész Papaya és Mangó összesen
-E vitamin annyi van benne, mint 2kg Mandulában
-Zink tartama 1,5 Kg Sütőtök magnak és 1,5kg vegyes zöldségnek felel meg
-Folsav mennyisége pedig 4 kg Eper és 5 kg Mogyóró.
Mindez a technológiának köszönhető olyan, mintha 30 étrendkiegészítőt fogyasztanánk naponta

Az esetek többségében az egyedi életkörülményekhez és életritmushoz, a mindennapokhoz igazodó kiegészítő tápanyagdúsítás nélkül nem érhető el optimális élettani hatás. Optimális az lenne, ha az igény szerinti hatóanyag kombinációt szedhetnénk be, méghozzá naponta; hiszen csakis a rendszeresen, frissen és bio alapanyagokból nyert tápanyag-bevitel vezet valódi eredményhez.
Ahhoz, hogy szervezetünk számára biztosítani tudjuk a napi vitamin-, nyomelem-, ásványi anyag- és energia szükségletünket, ma kb. 6-9-féle táplálék-kiegészítő terméket kellene megvásárolnunk havonta, ami jelentős anyagi megterheléssel jár; nem is beszélve arról, hogy a más-más alkalmazott technológia következtében a várható eredmény sajnos messze elmarad.
Egyetlen termékbe építették bele a sejtszinten szükséges napi tápanyagszükségletet, mégpedig bio formában, ügyelve azok szinergikus hatására. A 84- féle összetevő alapanyaga szigorúan ellenőrzött, ugyanúgy az előállításuk, az uniós követelményeknek maximálisan megfelelnek. A forradalmasított, szabadalmaztatott termék neve Vital Formula99, melynek fontosabb összetevői a következők:
inulin, rezgőfű, csillagfürt-mag, guaranamag-liszt, kalciumkarbonát, magnéziumkarbonát, lenmag, citrus-bioflavonoid, papayapor, ananászpor, sárgarépapor, paradicsompor, mangópor, almapektin, C Vitamin, vörösborkivonat OPC-vel, brokkolipor, céklapor, paprikapor, szederpor, halolaj-koncentrátum, petrezselyem, alga-kivonatok, kiwipor, kányafű, borsópor, lizin, zöld -bors, mangánélesztő, zabpor, macapor, Shiitake-gomba-por, lecitin emulgátor, cinkélesztő, prolin, acerolapor, tökmagpor, áfonyapor, jánoskenyér heremag, cayenne-bors, árpafű-por, zsálya, bodzabogyópor, hibiszkusz, gyömbér, kurkuma, L-karnitin, articsókapor, kapor, grapefruitmag-kivonat, sizandramag, szelénélesztő, zöldtea-kivonatt, molibdénélesztő, galagonyamag, krómélesztő, E Vitamin, pantoténsav, napraforgóolaj, acidophilus-kultúrák, bifidusz-kultúrák, aloe-kivonat,. méhpollen, rézélesztő, timian, búzafű-por, mate-kivonat, rozmaring, citromfű, lucerna, Chlorella, kamillavirág, zellerpor, B6 Vitamin, niacin, B2 Vitamin, Coenzym Q10, lycopin, béta-karotin, folsavTartalom: 120 kapszula -

Nincsenek megjegyzések: