2008. október 11., szombat

Hazugságok nélkül!

A fogyókúra kapcsán elsõsorban az egészséges táplálkozásra hívnánk fel a figyelmet. A gyorséttermi étkezés, a cukros, széndioxiddal dúsított italok fogyasztása aláássa a civilizált ember egészségét. Fentiek fogyasztásának hatására egyre ducibbak leszünk, és egyre kevésbé tetszünk magunknak. A túlsúly esztétikai és egészségügyi problémákat egyaránt okoz. Változtassunk ezen. Olvassa el egyszerû tanácsaimat, próbálja ki õket.

A TÁRKI aktuális felmérése szerint a magyarok jelentős része hajlamos a saját testéről való torz kép kialakítására. A lakosság 65 százaléka úgy gondolja magáról, hogy a normál testsúlyúak kategóriájába tartozik, holott a valóságban ez csak a 40 százalékukra igaz. Túlsúlyosnak vagy elhízottnak pedig pusztán a 26 százalékuk látja magát, pedig a valóságban a népesség 53 százaléka tartozik ide. Soványnak tartja magát 9 százalék.
A veszélyesen kövérek 28 százaléka úgy gondolja, hogy normál testalkata van és nincs szüksége fogyásra. A kórosan alultápláltak között is vannak, akik normális súlyúak tartják magukat. Legszembetűnőbb volt az énkép és a realitás közötti különbség a kifejezetten kövérek 2 százalékánál, akik soványnak hiszik magukat.



Mi hát a megoldás?

- több természetes táplálékot fogyaszt,
- olyan gyógynövényeket és gyógytermékeket fogyaszt, melyek hatnak a testzsír szabályozására és növelik a sejtek energiáját.



SLIMOLOGIC termékekkel eléred azt a súlyt, amiről álmodsz, úgy hogy közben fogyaszthatod a kedvenc ételedet és élheted a megszokott életritmusodat.


A Slimologic koncepcióval csökken a farkaséhség, a zsíranyagcsere megélénkül.

A Slimologic kapszula egy speciálisan kifejlesztett ballasztanyag keveréket ésa MNCS-KFS fûszernövény-kivonatot tartalmazza központi hatóanyagként.
A Slimologic Shake dietetikus élelmiszer étkezés pótlásként fehérje és aminosav ellátással, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és ballasztanyagokkal.
A terméket Németországban a Nova Nutria AG. gyártja, és megfelel a diétás szabály 14.§.-nak.


Slimologic Shake alkalmas egy étkezés kiváltására úgy, hogy közben a szervezetet ellátja vitális anyagokkal.Reggel elfogyasztott fehérjealapú, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel dúsított Slimologic shake biztosít egy csökkentett kalória tartalmú étkezést.

Délben és este étkezés előtt fél órával 3 db Slimologic kapszulát kell bevenni.A kapszula egy speciálisan kifejlesztett fűszerkivonatot tartalmaz (MNCS-KFS), amely a többi hatóanyaggal együtt (konjugált linolsav, {CLA},L-carnitin, króm) segít a testtömeg-index csökkentésében, fokozva a zsíranyagcserét


A SLIMOLOGIC koncepció alapján most hatásosan és egészségesen fogyhat le, mivel a SLIMOLOGIC por és kapszula szervezetét életfontosságú vitális anyagokkal láthatja el.
A SLIMOLOGIC segít harmonizálni a zsíranyagcserét és koleszterinszintet, segíti az emésztést, ugyanakkor csökken a feltörő éhségérzés, és fokozódik a zsíranyagcsere ezáltal is segít a szervezet saját, felesleges zsírjának elégetésében.
Az emberi szervezet, amit nem kap meg a bevitt táplálékkal, azt a saját zsír tartalékaiból, adott esetben felesleges zsírpárnáiból szerzi meg. Ez a sikeres és egészséges fogyás alapja.


Javaslatok a Slimologic fogyasztásához, az eredményes fogyás érdekében!
Nagyon fontos!Csak akkor egyél az étkezések között, ha éhes vagy. CSAK ÚGYMEGSZOKÁSBÓL NE EGYÉL. Reggeli:2-3 evőkanál shake(25g) tejben (2,5dl, de lehet több is), natúr joghurtban,vagy kefirben elkeverve. Fontos ne vízzel, mert akkor éhes leszel. Ebéd előtt PONTOSAN!!!!! 30 perccel 3 kapszula langyos teával, vagy vízzel. 30 perc elteltével kötelező enni. Ha már nem esik jól akkor ne folytasd az étkezést, a szervezetednek már nincs szüksége rá. Utána pedig rosszul érzed magad, ha túl sokat eszel. Vacsora előtt 30 perccel 3 kapszula langyos teával,vagy vízzel. Folytatás ua. Nagyon fontos a 30 perc betartása,mert az MNCS,és KFS fűszerkeverékígy fejti ki maximálisan a hatását. Az anyagcsere csak így indul be.FIGYELEM!!!! Más étrendkiegészítőket ne szedj a kúra alatt, felesleges a shake-ben és a kapszulában minden megtalálható, amire szüksége van a szervezetednek. A gyógyszereket pedig külön időpontban kell bevenni, ha lehet akkor 2 óra eltolódással. Ne felejts el folyadékot inni, mert a kúra alatt sok vizet fog kívánni a szervezeted. Ez természetes, A citrus gyümölcsök, hormonkészítmények csökkenthetik a Slimologic hatását. Aloe vera -t mellőzni kell , a kúra idejére. Akinek anyagcsere, hormon, pajzsmirigy problémája van lassabban indul el a fogyás. Türelem el fog indulni.

A Slimologic kapszula és italpor összetevői
A Slimologic kapszula összetevői:-ballaszt anyag 54% ( guarmagliszt, csicsóka, konjac-gyökér, fügekaktusz, inulin, almapektin)- garcinia-cambogia kivonat- linolsav- L-karnitin- csalán- zsázsa- jamszgyökér kivonat (dioscorea villosa)- zöld kávébab kivonat- kurkuma- gyömbér- cayenne bors- MNCS-KFS (fűszerkivonat kurkumából, rénszarvaszuzmóból, szilíciumdioxid)- niacinamid,- folsav,- króm-klorid- kapszula anyaga: hydroxypropylmethylcellulose.Slimo Logic shake összetevői:- szójapor,- tejfehérje izolátum- szójaizolátum- guarmagliszt sűrítőanyag- kálium citrát,- kálcium foszfát- kálium klorid- magnézium oxid- magnézium karbonát,- nátrium klorid,- L-Ascorbyl-6-palmitat,- DL-alfa-tokoferol- vas-szulfát,- nikotinamid,- cinkoxid,- réz-glukonát- kálcium-D-pantotenát,- riboflavin,- pyridoxin-5-foszfát,- mangán karbonát,- tiamin mononitrát- pteroilmonoglutamin sav- kalciferol- biotin- K-vitamin (phyllochinon)- retinol- kálium jodid- nátrium szelenit.Vitaminok és ásványi anyagok mennyisége:
vitamin
100g porban
egy adag turmixban
(25g por + 250ml tej
A vitamin
1,25 mg
0,35 mg
D
20 mg
5 mg
E
16,00 mg
4,10 mg
C
90,00 mg
25,07 mg
B1
2,10 mg
0,63 mg
B2
2,50 mg
1,09 mg
niacin
28,75 mg
7,42 mg
pantoténsav
9,80 mg
3,35 mg
B6
5,00 mg
1,38 mg
folsav
600 mg
163 mg
B12
10 mg
4 mg
biotin
0,40 mg
0,1 mg
K
200 mg
55 mg
ásványi anyag
100g termékben
egy adag turmixban
kálcium
1226,65 mg
616 mg
vas
25,3 mg
6,43 mg
jód
200 mg
68 mg
kálium
1562,00 mg
776,85 mg
réz
1,59 mg
423 mg
magnézium
352,15 mg
119,00 mg
mangán
4,00 mg
1,01 mg
foszfor
1060,25 mg
509 mg
szelén
200 mg
50 mg
cink
5,83 mg
3,4 mg

Nincsenek megjegyzések: